Cor Geriona tancarà el Festival de Música de la Vall de Camprodon

El concert es farà dissabte a la Sala de Ball de l’Ajuntament de Molló

Cor Geriona, en una foto promocional
Cor Geriona, en una foto promocional | FMVC
Redacció
03 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:39h
Cor Geriona és el grup encarregat de tancar, el dissabte 7 de setembre, la vintena edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon. El concert tindrà lloc a la Sala de Ball de l’Ajuntament de Molló, a les 7 de la tarda. 

Nascut a l’Escola Municipal de Música de Girona, el Cor Geriona és un cor femení dirigit per Imma Pascual. Amb una llarga trajectòria, el seu repertori recorre des de la música clàssica fins a cançons populars, passant per bandes sonores i espirituals negres. L’any 2013 el cor va participar al programa televisiu “OhHappy Day” i en va quedar semifinalista. 

L'espectacle que presenta enguany el Cor Geriona es basa en els coneguts musicals "Els Miserables", "Mamma Mia", "El Petit Príncep" i "La La Land".

Cor Geriona està format per: Martina Aubert, Cristina Batllosera, Carme Biescas, Laura Blasco, Mariona Callís, Raquel Cebrià, Judit Creus, Anna Domènech, Lídia García, Mariona Navarro, Júlia Piñuel, Martina Roig, Natàlia Saballs, Paula Sabariego, Magalí Soler, Clara Sureda i Laia Ylla Sala. Les acompanyen al piano Maria Figa; al contrabaix, Pere Coma; i a la bateria, Oriol Tonietti. L’espectacle compta amb Gabriel Piñuel, a la dramatúrgia; Brisa Rebés, a les coreografies; i, Imma Pascual, a la direcció.

El Cor Geriona és reconegut pel seu color uniforme, i pel magnífic tracte que donen als detalls i als matisos de tots els temes que interpreten.