Normalitzada la circulació a la GIV-5221 entre Beget i Oix

Aquest tram va romandre tancat als pas de vehicle durant bona part d'aquest dilluns, i amb pas alternatiu durant el dimarts, a causa d'un camió avariat

Redacció
28 d'agost del 2019
Després de més d'un dia d'afectacions en la circulació a la GIV-5221 entre Beget i Oix, la Diputació de Girona ha informat que, des d'ahir a la tarda, la carretera ja ha recuperat la normalitat de pas per a tots els vehicles.

La incidència es va registrar diumenge a la tarda quan un camió va patir una avaria en aquest tram, impedint la circulació en ambdós sentits. Poc després de les 6 de la tarda de dilluns, es va restablir parcialment la circulació en aquest carretera, però només per a vehicles lleugers, i amb pas alternatiu. Els vehicles pesants tenien prohibida la circulació, ja que el camió avariat continuava privant el pas a bona part de la calçada.

La incidència, que es localitzava entre els quilòmetres 12 i 12,5, ja ha quedat resolta, i s'ha aconseguit retirar el camió avariat, i des d'ahir a la tarda els vehicles ja circulen amb normalitat.