Ribes de Freser és el municipi protagonista del magazín televisiu «Connecti.cat estiu» d'aquest divendres

El programa, produït per La Xarxa amb la col·laboració de televisions locals, s'emet en directe i convida a descobrir la capital de la Vall de Ribes

L'espai s'emetrà aquest divendres 23 d'agost a partir de les 6 de la tarda
L'espai s'emetrà aquest divendres 23 d'agost a partir de les 6 de la tarda | La Xarxa
Redacció
22 d'agost del 2019
Connecti.cat estiu, el magazín estiuenc d'informació i entreteniment produït per La Xarxa de Comunicació Local en col·laboració amb una trentena de televisions de proximitat locals, posa el focus a la Vall de Ribes. A partir de les 6 de la tarda d'aquest divendres els espectadors tindran l'oportunitat de conèixer les històries, els costums i les tradicions de Ribes de Freser.
 
Des d'aquest municipi ripollès, Connecti.cat estiu coneixerà a la tercera professora d'esquí de l'Estat i la segona de Catalunya, Anna Pous Cabana, donarà un tomb pel municipi amb l'escriptor i periodista ribetà Aleix de Ferrater i acostarà als espectadors la realitat de les dones ramaderes a la comarca, de la mà de Raquel Serrat i Dolors Soy.
 
A través del magazín, l'espectador descobrirà què són els Golluts amb l'historiador i guia turístic Miquel Sitjar i amb Joaquim Roqué, director del Festival Gollut. A més, comptarà amb una demostració de balls tradicionals per part de l'Esbart Eudald Coma de Ribes de Freser, i l'Associació de Dones de la Vall de Ribes ens explicaran les activitats que realitzen. El programa completarà els seus continguts amb connexions amb el territori des de Salardú, Sant Antoni de Calonge i Prat de Comte.
 
El Connecti.cat estiu d'aquest divendres a Ribes de Freser s'emetrà en directe a partir de les 6 de la tarda, i es podrà veure en streaming a laxarxa.cat i per les televisions locals. En aquest ocasió, l'espai és una producció de La Xarxa i TV del Ripollès.