ERC Ripoll demana una solució pels vestidors del camp de futbol municipal

Usuaris habituals i familiars de nens i nenes que utilitzen les instal·lacions fa temps que reclamen a l'Ajuntament la millora d'aquest espai

Vestidors del camp de futbol de Ripoll
Vestidors del camp de futbol de Ripoll | ERC Ripoll
Redacció
20 d'agost del 2019
Fa temps que usuaris i familiars de nens i nenes que utilitzen habitualment els vestuaris del camp de futbol municipal de Ripoll es queixen del mal estat d'aquest espai. Ara, el grup municipal d'ERC ha demanat al consistori que es trobi una solució "urgent" per condicionar aquestes instal·lacions.
 
Durant el plenari corresponent al mes de juliol, ERC Ripoll ha exposat la problemàtica del deteriorament que presenten els vestidors, i la formació ha emès un comunicat explicant que aquest és un tema recurrent a les sessions plenàries, i que des de l'Ajuntament, "ens han parlat de grans projectes a la zona esportiva, però la millora dels vestidors no s'ha fet". També expliquen que, fa uns anys, es va aprovar una petita partida pressupostària però que finalment no es va utilitzar, i que ara, des del consistori diuen que "aviat" començarà el projecte.

Finalment, els republicans creuen que l'actuació ha de ser immediata, ja que el curs i la temporada esportiva està a punt de començar, i que "mentrestant, és absolutament imprescindible un mínim de manteniment dels vestidors actuals".