Dos esdeveniments gastronòmics aquest cap de setmana al Ripollès

La Festa de la Tapa i la Cervesa el dissabte 24 a Ripoll, i la Fira de l'oli a Camprodon el diumenge 25 d'agost

Redacció
23 d'agost del 2019
Actualitzat a la 13:32h
Aquest cap de setmana se celebren dos esdeveniments gastronòmics a la comarca del Ripollès. D'una banda la Festa de la Tapa i la Cervesa a Ripoll, i de l'altra, la Fira de l'oli a Camprodon.
 
El dissabte 24 d'agost la plaça de la Lira de Ripoll acollirà la Festa de la Tapa i la Cervesa, des de les 11 del matí i fins a les 10 de la nit. En aquesta edició hi haurà quatre cerveses artesanes diferents i es podran tastar vins de la cooperativa Capçanes i de la DO Montsant. A partir de les 7 de la tarda, i fins a acabar existències, es podran degustar les tapes dels establiments Ripollesos participants, també acompanyades per música ambient d'un Dj. Aquest esdeveniment forma part de les més de 15 fires i festes que s'organitzen des de l'Ajuntament de Ripoll al Llarg de l'any amb l'objectiu de dinamitzar els espais públics, oferir una oferta variada de lleure i oci i promocionar la vila.
 
L'altre esdeveniment gastronòmic del cap de setmana al Ripollès és la primera edició de la Fira de l'oli a Camprodon, que se celebrarà diumenge 25 al llarg del matí a la plaça Santa Maria, i s'hi podran trobar olis de molins catalans així com productes relacionats amb aquest món.
 

Cartell de la fira de l'oli de Camprodon Foto: Aj. Camprodon