subministrament d'aigua

Finalitzen les restriccions d'aigua a Molló

L'Ajuntament havia detectat una disminució important d'aigua al dipòsit de Favars

per NacióRipollès , 19 d'agost de 2019 a les 17:10 |
Dipòsit de Favars | Ajuntament de Molló
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Molló va dictar el passat 7 d'agost un decret d'alcaldia on s'establien diverses restriccions d'aigua a la zona de subministrament de Favars, a causa d'una disminució important d'entrada d'aigua al dipòsit que abasteix els domicilis de 13 carrers i a diverses masies de la zona. El consistori havia prohibit rentar vehicles o regar jardins i horts sota sanció.

Després d'uns dies, el passat 14 d'agost van acabar les obres de millora de la captació a Favars, portant aigua des de la Font de l'Espatllat. Aquesta acció ha permès omplir de nou el dipòsit de Favars fins a arribar al 100% de la seva capacitat.


Dissabte, mitjançant un nou decret d'alcaldia, l'Ajuntament de Molló va posar fi a les mesures de restricció d'aigua, i des del consistori s'adverteix als abonats facin un ús responsable i sostenible de l'aigua per evitar noves restriccions. També recorden que cal prioritzar l'aigua per a ús de boca i higiene, i limitar el reg a les finques d'aquest sector.

 

Participació