aigua

Molló prohibeix regar jardins i horts per la manca d'aigua al dipòsit de Favars

Si la situació no millora, el consistori avisa de possibles restriccions al subministrament

per NacióRipollès , 8 d'agost de 2019 a les 17:20 |
Molló, Ripollès | Aj. Molló
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Molló prohibeix el rec d'espais particulars després de detectar la manca d'aigua al dipòsit de Favars. També demanen un consum responsable de l'aigua als veïns.

L'Ajuntament ha detectat una disminució important d'entrada d'aigua a aquest dipòsit que abasteix els domicilis de 13 carrers i a diverses masies de la zona. Des del consistori expliquen que s'ha dictat un decret d'alcaldia per a tots els abonats que s'abasteixen del dipòsit de Favars informant els veïns que evitin la pèrdua d'aigua innecessària de cisternes que no tanquen o aixetes que perden, prohibeixen rentar vehicles o regar jardins i horts sota sanció i es demana un consum d'aigua responsable i sostenible.


Si la situació de dèficit d'aigua continua, des de l'Ajuntament preveuen possibles restriccions al subministrament d'aquest bé, i atribueixen aquesta situació a la sequera provocada per un estiu molt sec, amb temperatures molt altes i poques precipitacions.

 

Participació