Les instal·lacions esportives de Ripoll, tancades pel manteniment anual

Els equipaments municipals romandran tancats des d'aquest dilluns i fins al 19 d'agost

Manteniment de la piscina de Ripoll
Manteniment de la piscina de Ripoll | Aj. Ripoll
Redacció
05 d'agost del 2019
Les instal·lacions esportives de Ripoll tancaran uns dies per poder fer el manteniment anual. Concretament, els equipaments romandran tancats des d'aquest dilluns i fins al 19 d'agost. Des de l'Ajuntament expliquen que s'han escollit aquests dies perquè és l'època de menys afluència a la piscina i els clubs esportius fan descans estival.

A la zona d'aigua, els treballs consisteixen en el buidatge de les dues piscines per netejar, desinfectar i rejuntar per evitar pèrdues. També es canviaran totes les reixetes que envolten la piscina i es farà una neteja exhaustiva de tota la zona i dels vestidors.

Pel que fa al camp de futbol, Actiesport serà l'empresa encarrega de fer el manteniment de la zona de la gespa. També es canviaran les xarxes de les porteries, es renovaran els seients trencats de les graderies i es netejaran a fons els vestidors.

A la pista del pavelló s'hi pintaran de nou les línies d'hoquei, bàsquet i futbol sala, es renovaran els seients trencats de les graderies i es netejaran els vestidors.

També es buidaran, netejaran i desinfectaran els acumuladors d'aigua Sanitària, que emmagatzemen l'aigua que va a les dutxes de totes les instal·lacions esportives, a càrrec d'Eix ambiental, empresa especialitzada en la gestió d'aquesta maquinària. Finalment es netejarà el clavegueram del bar del pavelló, del pavelló, del camp de futbol, la piscina i els vestidors per mitjà de Cadagua, empresa del sector que cada any se n'ocupa.