«Les cançons seran sempre nostres», l'espectacle d'Arnau Tordera i Magí Canyelles, aquest dissabte al Comte Arnau

El líder d'Obeses i el tenorista presenten una proposta que pretén recuperar i normalitzar l'ús popular de la cançó tradicional

Arnau Tordera i Magí Canyelles porten la proposta a Sant Joan de les Abadesses
Arnau Tordera i Magí Canyelles porten la proposta a Sant Joan de les Abadesses | Aj. Sant Joan de les Abadesses
Redacció
01 d'agost del 2019
Actualitzat a la 13:03h
Les cançons seran sempre nostres, l'espectacle que neix de la unió del carismàtic líder del grup Obeses, Arnau Tordera, i del tenorista Magí Canyelles, és la quarta proposta de la 24a edició del Festival del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses.

L'objectiu d'aquesta projecte és recuperar i normalitzar l'ús popular de la cançó tradicional i aconseguir així rebrotar un patrimoni cultural que, de generació en generació, ha recollit les històries, inquietuds i sentiments de la gent. En formació de quintet, Tordera i Canyelles connecten musical d'arrel i música moderna a partir d'una instrumentació innovadora i una actitud desacomplexada.

L'espectacle Les cançons seran sempre nostres va ser guardonat l'any 2018 amb el Premi Teresa Rebull al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional, i arriba aquest dissabte a Sant Joan de les Abadesses, a partir de les 10 de la nit, al claustre del Monestir de Sant Joan de les Abadesses.

A continuació, totes les propostes del festival de Sant Joan de les Abadesses.