Els infants de Ripoll gaudeixen d'una nova zona de joc ubicada a la carretera Barcelona

També s'ha aprofitat per col·locar-hi un dispensador de menjar anticonceptiu per coloms per controlar-ne la repoblació

La nova zona de joc infantil a Ripoll
La nova zona de joc infantil a Ripoll | Aj. Ripoll
Redacció
29 de juliol del 2019
Els infants de Ripoll gaudeix des d'aquest dissabte d'una nova zona de joc ubicada prop de l'edifici de la Torre, a la carretera Barcelona. Aquesta actuació és la voluntat de l'Ajuntament d'oferir serveis a tots els barris de la vila i d'escoltar les peticions veïnals, i de l'altra banda, d'una proposta del Consistori Infantil demanant més jocs per infants en aquesta zona.

En aquesta ocasió s'ha remodelat un joc que tenia més de 15 anys de vida, i en aquest sentit, s'ha pintat l'estructura, s'han canviat els gronxadors i les peces més velles, i s'han col·locat bancs i papereres. Ara, la zona mostra un aspecte totalment nou i adaptat a les normes de seguretat actuals. 

Aprofitant l'actuació també s'ha posat a la mateixa zona un dispensador de menjar anticonceptiu per coloms que té per objectiu controlar la repoblació d'aquests animals. Amb aquest ja en són tres els dispositius que Ripoll té ubicats en diferents punts de la vila.

Des de l'Ajuntament demanen que es tingui cura d'aquest nou espai i que es cuidi el material, i recorda que aquestes accions suposen un cost que, indirectament, recau en la ciutadania.