Un periodista de la revista National Geographic visita Ripoll

L'objectiu de l'estada era donar a conèixer comarques potencials en turisme de natura activa

El periodista del National Geographic davant la portalada del monestir de Ripoll
El periodista del National Geographic davant la portalada del monestir de Ripoll | Aj. Ripoll
Redacció
26 de juliol del 2019
Un periodista de la revista National Geographic ha visitat aquest dijous a la tarda Ripoll, en el marc d'un viatge de premsa organitzat pel Centre de Promoció Turística de l'agència Catalana de Turisme al Benelux.

La regidora de Turisme, Manoli Vega, ha estat l'encarregada de rebre el visitant. L'objectiu de la visita era tastar el producte del Ripollès tot dinant a un establiment de la vila, un recorregut pel conjunt monàstic de Ripoll, posant en rellevància la promoció de la Portalada en el camí cap a la candidatura per ser Patrimoni Mundial de la Unesco, i una visita al Museu Etnogràfic per descobrir el passat recent i la identitat del territori.

L'estada a Ripoll del periodista va concloure amb un passeig pel municipi durant el qual Vega va ensenyar-li els punts més emblemàtics de la vila. Seguidament, el periodista de la famosa revista va iniciar el camí de la via Verda Ruta del Ferro i Carbó, que separa Ripoll i Ogassa, i va acabar el dia dormint a Ribes de Freser. Aquest divendres al matí, ha continuat el viatge direcció a la Cerdanya.

El viatge ha estat organitzat també amb la col·laboració de la marca Pirineus i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i l'objectiu és donar a conèixer comarques potencials en turisme de natura activa.