El Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser acull el cap de setmana arqueològic

Una conferència i una sortida guiada, les activitats de les jornades a Núria i Coma de Vaca

El Freser al seu pas per Coma de Vaca
El Freser al seu pas per Coma de Vaca | Refugi Coma de Vaca
Redacció
26 de juliol del 2019
Actualitzat a les 11:51h
Una conferència i una sortida guiada seran les activitats del cap de setmana arqueològic al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Les jornades seran aquest dissabte 27 i diumenge 28 de juliol a Núria i Coma de Vaca.

El dissabte 27 de juliol tindrà lloc la conferència Els vestigis arqueològics de les valls de Núria i Coma de Vaca a la seu del Consorci d'Espais d'Interès Natural del Ripollès (CEINR), a Ribes de Freser, a dos quarts de set de la tarda. La xerrada descobrirà el patrimoni arqueològic del Parc Natural de la mà dels arqueòlegs que l'han estat estudiant durant els últims 8 anys.

El diumenge 28 de juliol hi haurà la sortida interpretativa Jornada de portes obertes a Coma de Vaca + joc de geocatching. El punt de trobada d'aquesta activitat serà el refugi de Coma de Vaca, a les onze del matí, i consistirà en la interpretació sobre el terreny dels vestigis de la vall.

El cap de setmana arqueològic és una activitat organitzada per la Generalitat de Catalunya, el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser i l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica.
 

Cartell del cap de setmana arqueològic Foto: Centre Informació del Parc Natural