municipis

Campdevànol obra una convocatòria de subvencions per rehabilitar façanes i cobertes

Aquests ajuts s'inclouen en el marc de la Llei de Barris, i les sol·licituds es pondran presentar del 26 d'agost al 20 de setembre

per NacióRipollès , 25 de juliol de 2019 a les 11:51 |
Carrer Major, a Campdevànol | Aj. Campdevànol
En el marc de la Llei de Barris, l'Ajuntament de Campdevànol anuncia que obrirà una nova convocatòria de subvencions per la rehabilitació de façanes i cobertes a on s'hi podran acollir tots els propietaris d'edificis que tinguin més de 25 anys d'antiguitat i que estiguin inclosos dins de l'àrea urbana que delimita el programa. Els requisits indispensables per optar a aquests ajuts són que l'edifici estigui inclòs al nucli original de Campdevànol (carrer Major) i als barris de Vistalegre i el Raval.

D'altra banda, les bases també especifiquen que els edificis han de ser, majoritàriament, habitatges habituals i permanents, i que només es subvencionaran obres de rehabilitació, en cap cas d’ampliació o noves.


Les sol·licituds es poden entregar de forma presencial davant el Registre General de l'Ajuntament, o també a través de la Seu electrònica, per mitjà d'una instància electrònica. La presentació d'aquestes es podrà fer a partir del 26 d'agost i fins al 20 de setembre.

Les bases que regulen aquestes subvencions ja estan aprovades i es pot consultar tota la informació necessària a la web de l'Ajuntament de Campdevànol.

 

Participació