Campdevànol obra una convocatòria de subvencions per rehabilitar façanes i cobertes

Aquests ajuts s'inclouen en el marc de la Llei de Barris, i les sol·licituds es pondran presentar del 26 d'agost al 20 de setembre

Carrer Major, a Campdevànol
Carrer Major, a Campdevànol | Aj. Campdevànol
Redacció
25 de juliol del 2019
En el marc de la Llei de Barris, l'Ajuntament de Campdevànol anuncia que obrirà una nova convocatòria de subvencions per la rehabilitació de façanes i cobertes a on s'hi podran acollir tots els propietaris d'edificis que tinguin més de 25 anys d'antiguitat i que estiguin inclosos dins de l'àrea urbana que delimita el programa. Els requisits indispensables per optar a aquests ajuts són que l'edifici estigui inclòs al nucli original de Campdevànol (carrer Major) i als barris de Vistalegre i el Raval.

D'altra banda, les bases també especifiquen que els edificis han de ser, majoritàriament, habitatges habituals i permanents, i que només es subvencionaran obres de rehabilitació, en cap cas d’ampliació o noves.

Les sol·licituds es poden entregar de forma presencial davant el Registre General de l'Ajuntament, o també a través de la Seu electrònica, per mitjà d'una instància electrònica. La presentació d'aquestes es podrà fer a partir del 26 d'agost i fins al 20 de setembre.

Les bases que regulen aquestes subvencions ja estan aprovades i es pot consultar tota la informació necessària a la web de l'Ajuntament de Campdevànol.