Joaquim Colomer inicia una ronda de reunions amb els alcaldes del Ripollès

El president del Consell Comarcal ja ha parlat amb els alcaldes de les Llosses, Vallfogona i Ogassa

per NacióRipollès, 24 de juliol de 2019 a les 13:46 |
Josep Tremps, alcalde d'Ogassa, i Joaquim colomer | CCRipollès
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joaquim Colomer, ja ha començat a exercir el càrrec amb una ronda de reunions amb els alcaldes del Ripollès, concretament, amb els dels municipis amb menys habitants o sense consellers que els representin directament al plenari del consell, i ja s'ha trobat amb Andreu Llimós (alcalde de les Llosses), Eduard Ramo (alcalde de Vallfogona) i Josep Tremps (alcalde d'Ogassa).
 
Amb aquests primers contactes, el president de l'ens ha traslladat als batlles la seva predisposició per oferir als municipis col·laboració institucional. En aquest sentit, el president del Consell s'ha ofert per fer costat als ajuntaments en totes les gestions o peticions que necessitin canalitzar cap a altres institucions com la Diputació de Girona o la Generalitat de Catalunya.

 
D'altra banda, les trobades també han de servir per avaluar el funcionament dels serveis que actualment aquest òrgan de govern dóna als municipis, i s'han tracta, per exemple, temes vinculats amb el servei de recollida de residus urbans.

En el cas concret de Vallfogona, Colomer i Ramo han parlat del servei de menjador escolar, que gestiona directament l'ajuntament del municipi.

 
Hi ha temes importants per la comarca sobre la taula com el desplegament de la fibra òptica, la resolució de les mancances en cobertura de telefonia mòbil o la millora de la xarxa viària que preocupen als alcaldes. En aquest sentit, alguns exemples que els alcaldes ja han traslladat al Consell són la necessitat de resoldre els problemes de manteniment de la carretera de Ribamala que transcorre pels termes d'Ogassa, Sant Joan i Ripoll, o el servei deficient del repetidor de Puigdon, a les Llosses.

Colomer, que es reunirà amb la resta de batlles de la comarca durant les pròximes setmanes, demana als representants municipals que expressin les inquietuds que requereixin bastir un front comú amb el consell comarcal, els ajuntaments i altres ens comarcals.

 

Joaquim colomer i Andreu Llimós, alcalde de les Lloses Foto: CCRipollès
 

Eduard Ramo, alcalde de Vallfogona, i Josep Colomer Foto: CCRipollès

 

Participació