L'Ajuntament de Ripoll atorga a Joan Amils la distinció Guifré

El ripollès rep el reconeixement de la vila a la seva trajectòria professional en el món de la música

L'alcalde de Ripoll i la regidora de Cultura entregant la distinció a Joan Amils
L'alcalde de Ripoll i la regidora de Cultura entregant la distinció a Joan Amils | Aj. Ripoll
Redacció
23 de juliol del 2019
Actualitzat a les 12:23h
L'Ajuntament de Ripoll ha atorgat la distinció Guifré al músic i compositor Joan Amils, per la seva trajectòria en el món de la música i també com a intèrpret, docent i organitzador d'activitats musicals a Ripoll i arreu.

El reconeixement se li va entregar el passat divendres a la mitja part del concert de la Cobla Sant Jordi, en el marc del 40è Festival de Música de Ripoll, organitzat per l'associació Amics de la Música, de la qual Amils n'és el president.

Jordi Munell, alcalde de Ripoll, va llegir públicament el pacte del ple aprovat al febrer en el qual el consistori acordava concedir al ripollès Joan Amils aquesta distinció. Per la seva banda, Montsina Llimós, regidora de Cultura de la vila, també va tenir unes paraules d'elogi cap a Amils, i en va destacar la seva trajectòria i el seu compromís amb la vila "que l'ha vist néixer".

La distinció Guifré és un reconeixement que atorga el consistori al mèrit cultural, esportiu, científic, artístic, professional o polític en reconeixement a la trajectòria de persones de Ripoll.