Una delegació de regidors de Ripoll visita la ciutat agermanada de Capranica

L'objectiu de l'estada era enfortir les relacions de cooperació entre els dos municipis així com l'impuls de nous projectes

per NacióRipollès, 18 de juliol de 2019 a les 09:30 |
Els regidors de Ripoll durant la seva visita a Capranica | Aj. Ripoll
Una delegació de regidors de l'Ajuntament de Ripoll amb representants de 4 dels 5 grups municipals que formen el consistori, ha portat a terme una visita institucional al municipi de Capranica (Itàlia), ciutat agermanada amb Ripoll des del 2006.
 
Al viatge, que es va realitzar entre el 12 i el 14 de juliol, hi van assistir Manoli Vega representant Junts Per Ripoll, Roger Bosch representant ERC, Enric Pérez representant el PSC i Silvia Orriols representant al Front Nacional de Catalunya. També els va acompanyar Pier Galloni, italià establert al Ripollès, i que des dels inicis de l'agermanament ha actuat com enllaç entre els dos municipis.

 
Tal com ha afirmat la regidora de Turisme, Comerç, Fires i Mercats, Manoli Vega, "l'objectiu general d'aquesta visita ha estat, per una banda, l'enfortiment de les relacions de cooperació entre l'Ajuntament de Ripoll i el municipi de Capranica, així com la revisió de l'estat de l'agermanament i l'impuls a nous projectes".
 
Durant l'estada es van realitzar diferents visites i reunions institucionals amb polítics i tècnics del municipi italià per establir acords de col·laboració i línies de treball a desenvolupar durant els pròxims mesos. Com a eixos prioritaris a dinamitzar es va destacar la projecció del producte gastronòmic, la cultura, el jovent i la convivència inclusiva.
 
Durant el transcurs de la visita, la delegació ripollesa va acordar crear una comissió, representada pels diferents grups municipals, per vetllar i potenciar els projectes d'agermanament acordats. També s'ha aconseguit traçar un calendari de treball per poder assolir objectius conjunts, reforçar l'ajuda bilateral i enfortir l'agermanament entre les dues ciutats.

 

Participació