L'escàndol de l'imam de Ripoll «cau» de les portades dels principals diaris espanyols

La relació entre el cervell dels atemptats del 17-A i els CNI no apareix a la premsa espanyola, que se centra en la investidura de Sánchez i la votació d'Ursula von der Leyen

NacióDigital
17 de juliol del 2019
Actualitzat a les 12:03h
La relació entre l'imam de Ripoll, el cervell dels atemptats del 17-A a Barcelona i Cambrils, i el CNI destapada per Público va ser una de les notícies centrals d'ahir dimarts. El Govern i bona part de la classe política del país va exigir respostes i responsabilitats, després de saber-se que els serveis d'intel·ligència espanyols controlaven la cèl·lula terrorista, en coneixien l'activitat i van tenir com a confident l'imam de Ripoll fins el dia abans de la massacre. 

Tanmateix, les portades dels principals diaris espanyols "s'obliden" d'aquesta informació i se centren en la investidura de Pedro Sánchez i l'elecció d'Ursula von der Leyen com a presidenta de la Comissió Europea. De l'escàndol de l'imam de Ripoll, res de res. Pel que fa als principals diaris en paper de Catalunya, només l'Ara i El Punt-Avui dediquen un espai destacat a aquesta qüestió. La Vanguardia i El Periódico han obtat per altres temes.