Equipaments municipals

Molló aprova batejar la zona esportiva amb el nom de Jaume Girona

L'equipament municipal no disposava d'una denominació concreta

per NacióRipollès , 11 de juliol de 2019 a les 09:30 |
Piscina municipal de Molló | Ajuntament de Molló
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ple del juliol ha aprovat per unanimitat atorgar la denominació de Zona Esportiva Jaume Girona al recinte que acull els equipaments esportius municipals, que inclou la pista poliesportiva i la piscina municipal.
 
L'Ajuntament de Molló ha considerat necessari aprovar el nom per la pista poliesportiva municipal, ubicada al Passatge del Serrat, ja que no disposava de cap designació concreta amb la voluntat d’atorgar-li un nom per a diferenciar-la d’altres espais i alhora reconèixer alguna persona que hagi realitzat alguna tasca important al municipi.
 
Així doncs, l'Ajuntament i la Comissió de Festes han acordat donar-li el nom de Jaume Girona, un mollonenc que va impulsar el bàsquet entre els més joves del municipi, va col·laborar amb les activitats festives de Molló amb l'organització del Triangular de Bàsquet durant la Festa del Roser en uns moments molt difícils des d'un punt de vista personal, i per la seva lluita exemplar contra el càncer.

 
L'acte d'homenatge i aprovació de la denominació serà a la Pista poliesportiva dissabte 13 de juliol a les dotze del migdia, en el marc del III TBA de la Festa del Roser.

 

Participació