Els Diables animaran els capvespres al monestir de Ripoll

"Cels, inferns i diables. Foc i fosca al monestir de Ripoll” és l'activitat que per segon any consecutiu omplirà la vila de llum i foc

Presentació de l'especatcle
Presentació de l'especatcle | Ajuntament de Ripoll
Redacció
09 de juliol del 2019
Actualitzat a les 16:00h
La regidora de Turisme i Promoció Econòmica de Ripoll, Manoli Vega, juntament amb Laia Domingo, responsable d'atenció al públic del monestir de Ripoll, han presentat la proposta que es portarà a terme durant tres capvespres d’estiu a la vila.

Cels, inferns i diables. Foc i fosca al monestir de Ripoll és l'espectacle que animarà els vespres dels dies 12 i 26 de juliol i el 2 d'agost, a partir de tres quarts de nou del vespre, al monestir de Ripoll.

Aquesta activitat inclou una visita guiada per diferents punts del monestir i del claustre on es descobriran les escenes que parlen del bé i del mal, dels vicis i les virtuts o d’alguns dels secrets que s’hi amaguen. El recorregut finalitzarà amb un espectacle de llum i foc a càrrec dels Diables de Ripoll.
 
Vega ha ressaltat la importància de fer accions conjuntes amb les entitats de la vila i així donar a conèixer la seva activitat, i en aquest sentit ha destacat que aquesta "és una acció conjunta entre l’Ajuntament, l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i el monestir de Ripoll, buscant sinergies conjuntes per potenciar el patrimoni que tenim".

Per la seva banda, Domingo ha anunciat que "aquest any hi haurà més espectacle per part dels Diables, ja que s’ha incrementat l’element del foc en la posada en escena, que a més té el valor afegit de ser un claustre romànic".

L'espectacle tindrà una durada aproximada de 2 hores, i des de l'Ajuntament avisen que és imprescindible fer reserva prèvia. L'activitat té un cost de 19 € pels adults, 9 € pels menors fins a 14 anys i gratuït pels menors de 6 anys.
 

Cartell de l'espectacle Foto: Ajuntament de Ripoll