SORTEIG de 8 abonaments del Festival Nits de cinema oriental de Vic

La setzena edició se celebra del 15 al 21 de juliol i la programació inclou una quarantena de films

El certamen tindrà lloc del 15 al 21 de juliol entre la Bassa dels Hermanus i el cinema Vigatà.
El certamen tindrà lloc del 15 al 21 de juliol entre la Bassa dels Hermanus i el cinema Vigatà. | Adrià Costa
Redacció
03 de juliol del 2019
Actualitzat a les 11:36h
El Festival Nits de cinema oriental torna a Vic del 15 al 21 de juliol. La programació de la 16a edició inclou una quarantena films produïts a la Xina, al Japó, Hong Kong, Tailàndia, Taiwan, Corea del Sud, Nepal i l'Índia. De les 25 pel·lícules que s'estrenaran a les pantalles de Vic, dues són estrena mundial, nou internacionals i vuit estatals. Paral·lelament hi ha una trentena d'activitats més com els concerts, tallers, exposicions o xerrades.


Osona.com i Festival Nits de Cinema Oriental sortegen 8 abonaments Nitòman que donen accés a totes les sessions de pagament del certamen i estan valorats en 40 euros cadascun. El termini per participar al sorteig es tancarà el 10 de juliol. L'endemà, 11 de juliol, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'Osona.com.

Per participar al sorteig només cal omplir el següent formulari:



Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran un dels vuit abonaments Nitòman pel Festival Nits de cinema oriental: donen accés a totes les sessions de pagament del certamen i estan valorats en 40 euros cadascun

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimecres 10 de juliol.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.