Munell carrega contra la guàrdia civil per la manca de cooperació antiterrorista

L'alcalde de ripoll fa un polèmic tweet

Jordi Munell, alcalde de Ripoll
Jordi Munell, alcalde de Ripoll | ACN
Redacció
01 de juliol del 2019
Actualitzat a la 13:15h
Aquest diumenge, Jordi Munell, alcalde de Ripoll, ha fet una piulada al seu compte personal a Twitter lamentant la nul·la coordinació per part dels cossos de seguretat de l'Estat amb els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Ripoll.

Fa uns mesos, la Junta de Seguretat Local de Ripoll va decidir per unanimitat excloure els cossos de seguretat de l'estat de les reunions d'aquest òrgan, després que és sabes que el Centre Nacional d'Intel·ligència contra el Terrorisme i el Crim Organitzat i el Ministeri de l'Interior havien estat amagant informació sobre l'imam de Ripoll implicat en els atemptats de Barcelona i Cambrils de l'agost del 2017.
 
Munell ha expressat de nou el seu desacord amb la manera d'actuar, en aquest cas de la guàrdia civil, que ha organitzat un control a la C-17, a la Sortida de Ripoll, aparentment sense avisar ni coordinar-se amb els Mossos d'Esquadra i la Policia Local. A la piulada, l'alcalde de Ripoll recorda els motius pels quals la Junta Local de Seguretat ja no compta amb la presència dels cossos de seguretat de l'estat.