1

Restringeixen l'accés de vehicles a la Riera de Vilardell

La normativa va entrar en vigor el 28 de juny i s'allargarà fins al 15 de setembre

per NacióRipollès , 1 de juliol de 2019 a les 10:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'accés a la Riera de Vilardell pel camí que s'agafa des de la C-26 restarà tancat pels vehicles, excepte pels residents. Aquesta és la mesura que, per tercer estiu consecutiu, s'adopta per tal de preservar i gaudir d'aquest l'espai natural. La restricció es va iniciar el 28 de juny i s'allargarà fins al 15 de setembre, i cal remarcar que a l'espai es podrà accedir a peu o amb bicicleta.
 
Des de l'Ajuntament de Ripoll fan un seguit de recomanacions que cal tenir en compte: respectar les activitats agrícoles i ramaderes establertes en aquest indret, no llençar deixalles o tireu-les en els punts de recollida establerts. Queda prohibit acampar en tot l'espai, llevat d'autorització especifica per part de la propietat i l'ajuntament corresponent. Cal respectar el límit de velocitat de 30 km per les pistes forestals i camins de la zona, així com només es permet l'estacionament de vehicles en zones senyalitzades per aquest ús, o en tot cas, en espais on no es malmetin els prats i conreus ni es dificulti la circulació. Finalment, s'avisa que aparcar en els vorals de carretera, als prats, a les entrades de camins i pistes forestals es causa de perills i molèsties als veïns, i pot ser motiu de sanció.

 

Participació