El Consell Juvenil de Campdevànol farà classes de repàs a nens i joves del municipi

El servei serà gratuït i l'únic requisit és que els interessats estiguin empadronats al municipi

Redacció
28 de juny del 2019
El Consell Juvenil de Campdevànol farà classes de repàs a tots els nens i joves que cursin primària, secundària i batxillerat de forma gratuïta. L’únic requisit imprescindible és que estiguin empadronats al municipi.
 
Les classes les impartiran els mateixos membres del Consell Juvenil durant el mes de juliol al Centre Cívic la Confiança de 19.30 a 20.30 hores, els dimarts i dijous. Els interessats hauran d’adreçar-se a l’Ajuntament per omplir un full d’inscripció, tenint en compte que les places per accedir a les classes de repàs són limitades.
 
Segons ha explicat la regidora de Joventut, Blanca Sánchez, la iniciativa ha sorgit del mateix Consell Juvenil “que ho han vist com una forma de voluntariat ajudant els joves del nostre municipi”. Les classes de repàs tant poden ser “per preparar recuperacions de setembre, com per aprendre anglès o senzillament fer el típic quadernet”, assegura Sánchez.

Dilluns 1 de juliol es farà una sessió informativa pels interessats al mateix Centre Cívic, a les 20.30 hores, on també hi seran presents els membres del Consell Juvenil.
 

Cartell informatiu classes de repàs del Consell Juvenil de Campdevànol Foto: Consell Juvenil de Campdevànol