Circ i música s'uneixen en un Clownia amb totes les entrades exhaurides

Oques Grasses, Green Valley, Doctor Prats, Itaca Band i Judit Neddermann, caps de cartell del festival de Sant Joan de les Abadesses

Clownia 2018
Clownia 2018 | Albert Alemany
Redacció
26 de juny del 2019
Actualitzat el 27 de juny a les 12:34h
El Clownia, la ciutat imaginada i creada pels Txarango, és el festival de referència en l'àmbit festiu i de consciència social a Catalunya que se celebra del 27 al 30 de juny a Sant Joan de les Abadesses. Enguany se celebra la sisena edició i només deu dies després de publicar el cartell, ja s'havien exhaurit totes les entrades.
 
El públic assistent podrà gaudir d'alguns dels grups del moment i de noms consolidats com Oques Grasses, Green Valley, Doctor Prats, Itaca Band o Judit Neddermann, que actuaran al costat d'artistes emergents com les Balkan Paradise Orchestra, Lildami o Pupil·les, entre altres.

Enguany destaca l'espai del circ, que per primera vegada tindrà representació internacional. Pel que fa a l'espai de consciència, aquest any es posa el focus en la lluita contra els efectes socials, econòmics i mediambientals del canvi climàtic a través de la programació d'activitats dirigides per a totes les edats.

Pots consultar el programa aquí.