El 40è Festival Internacional de Música de Ripoll ret homenatge a Montserrat Caballé

La cita tindrà lloc del 14 de juliol al 31 d'agost amb un total de vuit propostes musicals

Presentació del Festival Internacional de Música de Ripoll
Presentació del Festival Internacional de Música de Ripoll | Ajuntament de Ripoll
Redacció
26 de juny del 2019
Actualitzat a les 15:11h
Dimarts es va presentar el programa del 40è Festival Internacional de Música de Ripoll, que tindrà lloc a aquesta localitat del 14 de juliol al 31 d'agost, amb un total de vuit propostes.
 
A la presentació hi van assistir, per part de l'Ajuntament, Montsina Llimós, actual regidora de cultura, així com Ramon Santanach, regidor de Cultura de la passada legislatura. Per part de l'associació Amics de la Música hi van assistir Joan Amils com a president i Anna Cassany com a vicepresidenta.
 
Amils ha destacat "la qualitat que tindrà enguany el festival per fer una celebració d'aquests 40 anys, sobretot amb les tres propostes del mes d'agost, Àries d'òpera en record a Montserrat Caballé i que comptarà amb Jordi Galan, tenor Ripollès, The Sey Sisters i Sant Andreu Jazz Band". També ha fet referència a l'actuació de La Grande Chapelle, en el marc del Festival de Música Antiga dels Pirineus i que donarà el tret de sortida a les actuacions d'enguany, el pròxim 14 de juliol. Amils també ha fet un apunt especial pel concert de sardanes que serà a càrrec de la Cobla Sant Jordi i pel concert de clausura del 31è Curs d'Interpretació Musical.
 
Per la seva banda, Ramon Santancah ha afegit que "des de l'Ajuntament i conjuntament amb els amics de la música s'ha treballat per oferir aquesta programació de qualitat que es mereixen aquests 40 anys de festival". També ha fet especial menció al reconeixement que es farà a Montserrat Caballé "una persona vinculada a Ripoll, als inicis del festival i a la Fundació MAP i que farà d'aquesta celebració un fet més especial".

Montsina LLimòs ha comentat que "és una sort heretar un projecte d'aquesta magnitud i que evidentment se seguirà col·laborant no només perquè aquesta quarantena edició sigui un èxit sinó per sumar-ne molts més".