Les MissionX3 tanquen temporada a Camprodon amb el Trail Ulldeter

La cursa de Camprodon definirà els campions del circuit d'enguany

El Trail Ulldeter s'enfila a les muntanyes des de Camprodon
El Trail Ulldeter s'enfila a les muntanyes des de Camprodon | Klassmark
Redacció
21 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:22h
Camprodon acull aquest diumenge 23 de juny la darrera cita de la temporada de les Buff MissionX3. La tercera i definitiva cursa del circuit es disputarà al Trail Ulldeter amb una marató de 44 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell positiu com a gran atractiu del cap de setmana.

La prova parteix des dels 950 metres de Camprodon fins als 2.420 del Coll de Trespics i resoldrà la classificació final de les MissionX3 que compten amb el domini d'Ona Sociats (campiona del Trail Cap de Creus i també del Trail Catllaràs) i d'Albert Llonch. Més enllà dels dos líders, la prova comptarà amb altres esportistes disposats a lluitar pel lloc més alt del podi com Tina Bes (tricampiona d'Ulldeter) o el vigent campió Pau Zamora. Com a singularitat, la marató també oferirà una prova de relleus amb equips de tres persones que es repartiran els tres trams diferenciats de la prova.

La cita del Ripollès també comptarà amb dues curses més: el Trail de 24 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu, amb una lluita molt oberta pel títol entre Raquel Bosch i Irene Fuertes així com de Jordi Vallès i Ruben Hernández. Els avantatges són mínims i la cursa serà realment decisiva amb convidats d'honor pel mig com és el cas de la campiona del Trail Catllaràs Caitlin Fielder o Mònica Vives.

La distància Express comptarà amb 13 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu i en aquest cas Airina Guillen i Arnau Aranda (guanyador de les dues curses prèvies) els candidats a guanyar les MissionX3.