La UE Campdevànol celebra l'acte central del centenari

L'entitat presenta el llibre “100 anys, present, passat i futur de la UE Campdevànol”

Derbi de futbol entre el Campdevànol i el Ripoll
Derbi de futbol entre el Campdevànol i el Ripoll | Xevi Pujol
Redacció
20 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:07h
La UE Campdevànol celebrarà aquest dissabte 22 de juny la Diada del Centenari, un dels actes centrals de l’entitat per commemorar l’efemèride. Durant tota la jornada es podran veure partits de futbol però també hi haurà un dinar i un espectacle al pavelló municipal Mercè Guix.
 
D’altra banda, el dia abans, el divendres 21 de juny a les set de la tarda, es presentarà el llibre “100 anys, present, passat i futur de la UE Campdevànol”, a càrrec dels seus autors Sira Pons, Pere Losilla i David Resplandí, al Centre Cívic la Confiança.

El llibre fa un repàs per la història de l’entitat centenària però també és un recull de fotografies de totes les èpoques de l'entitat, des del seu inici.
 
Dissabte serà el dia que se celebrarà la Diada del Centenari amb diversos actes. A partir de dos quarts de deu del matí es disputaran partits de futbol: el primer serà entre la UE Campdevànol i Hooligans, i tot seguit, n’hi haurà un altre de la UE Campdevànol i el FC Barcelona. Al migdia es farà el Gran Dinar del Centenari al pavelló municipal, i un cop acabat es podrà gaudir de l’espectacle del centenari. La diada també comptarà amb la participació dels geganters de Campdevànol.
 

Cartell Diada del Centenari Foto: UE Campdevànol