La Fundació Eduard Soler i Eurecat signen un conveni per impulsar la innovació i la transferència tecnològica

La col·laboració inclou projectes i serveis en l’àmbit de l’R+D+i i la formació

Els representants de la fundació i el centre tecnològic
Els representants de la fundació i el centre tecnològic | Fundació Eduard Soler
Redacció
19 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:13h
La Fundació Eduard Soler i el centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio) han signat un acord de col·laboració per impulsar la innovació i la transferència tecnològica en el teixit empresarial i econòmic del territori i traçar una línia de treball conjunta per a la formació i la recerca.

Han subscrit el conveni el president d'Eurecat, Xavier Torra, i el president de la Fundació Eduard Soler, Ramon Vilardell, amb l’objectiu de fer efectiva la col·laboració entre ambdues institucions en l’àmbit de l’R+D+i i la formació.

En paraules de Torra, “aquest acord s’inscriu en l’objectiu d’Eurecat de potenciar la transferència tecnològica i de coneixement a les empreses”, així com “d’incrementar-ne la competitivitat i el nivell de productivitat en un context on el mercat està totalment globalitzat”.

“La Fundació materialitza amb aquest conveni el seu objectiu d’establir aliances amb altres institucions del país per tal d’impulsar projectes conjunts d’àmbit tecnològic”, destaca Vilardell.

Sobre Eurecat

Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya (membre de Tecnio), aplega l’experiència de més de 650 professionals que generen un volum d’ingressos de 51 milions d’euros anuals i dona servei a més de 1.500 empreses. R+D aplicat, serveis tecnològics, formació d’alta especialització, consultoria tecnològica i esdeveniments professionals són alguns dels serveis que Eurecat ofereix tant per a grans com per a petites i mitjanes empreses de tots els sectors.

Amb instal·lacions a Barcelona, Canet de Mar, Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Tarragona, Amposta i Vila-seca, participa a 160 grans projectes consorciats d’R+D+i nacionals i internacionals d’alt valor estratègic i compta amb 81 patents i set spin-off.

El valor afegit que aporta Eurecat accelera la innovació, disminueix la despesa en infraestructures científiques i tecnològiques, redueix els riscos i proporciona coneixement especialitzat a mida de cada empresa.

Sobre Fundació Eduard Soler

La Fundació Eduard Soler és una fundació privada sense ànim de lucre situada a Ripoll creada a l’any 1996 per Eduard Soler. Ofereixen ensenyament tecnològic a través de CFGS, Formació Contínua, Formació a Mida i Cursos Online. També donen suport tecnològic a les empreses de l’entorn aportant serveis de valor afegit. Fomenten l’emprenedoria, tant en l’àmbit de l’ensenyament com en el d’activitat empresarial.