Òmnium Ripollès mostra les proves que el Suprem no va acceptar en el judici

Aquest dissabte es projecta el documental a La Lira i s’obre el nou local de Ripoll

Redacció
13 de juny del 2019
Actualitzat a la 13:11h
Cartell de l'acte
Cartell de l'acte | Òmnium Ripollès
Òmnium Ripollès presenta aquest dissabte el documental sobre les proves que el Tribunal Suprem no va acceptar en el judici als presos polítics que aquest dimecres ha quedat vist per a sentencia. La projecció serà dissabte a les 11 del matí, a la plaça de La Lira de Ripoll, en un acte públic que comptarà amb l’assistència de Xavier Antich, membre de la junta nacional d’Òmnium.

En el mateix acte es donarà la benvinguda als nous socis de l’entitat, que ha tingut un extraordinari creixement al Ripollès durant el darrer any i mig, en paral·lel al que s’ha produït arreu de Catalunya. En aquest moment, Òmnium compta amb 937 socis, multiplicant per 10 la xifra que hi havia l’any 2011, quan va començar el procés per crear la territorial de la comarca. L’acte acabarà amb un vermut popular.

El mateix dissabte, s’obriran les portes del nou local que Òmnium Ripollès tindrà al número 10 del carrer de Sant Pere, a Ripoll. El local servirà per atendre els socis de l’entitat i qualsevol persona que s’interessi per la seva activitat. Fins ara, Òmnium disposava d’un despatx a l’Hotel d’Entitats de Ripoll, i el canvi permet guanyar en visiblitat en el cor de la vila, a la vegada que es contribuiex a la revitalització del seu centre històric.