​L'Atipa't de tapes creix en oferta i aforament

El certamen de Sant Joan se celebrarà aquest divendres

Redacció
04 de juny del 2019
Actualitzat a la 13:11h
Una imatge d'arxiu del certamen
Una imatge d'arxiu del certamen | Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
La mostra gastronòmica Atipa’t de tapes de Sant Joan de les Abadesses arriba a la seva quarta edició, després de l’èxit de les anteriors, en què es van reunir prop de 500 comensals i es van vendre més de 5.000 tiquets en cada cita. Enguany s’ha previst un possible augment de visitants i es prepararà una infrastructura per a 700 comensals.

Els assistents podran degustar les propostes d’establiments, que hauran preparat una recepta per poder menjar a la mateixa plaça. La participació de restaurants i comerços del municipi i productors de la marca Producte del Ripollès ha crescut fins a més de 20 propostes gastronòmiques. Enguany, com en l’any passat, l’activitat se centrarà en la mostra gastronòmica, que es farà el divendres 7 de juny, a partir de les 8 del vespre.

Per aquesta quarta edició hi ha confirmats els següents establiments: Bon Profit, Bar Centre, Casa Rudes, La Ruta del Ferro, Cafeteria l’Abadia, Taverna del bon vi, Mas Les Feixes, Pastisseria Salvat, Carnisseria Clavé, Kan Dijous, Els Fogons del Bac, Ca la Nati, Espai Redonxa, Formatgeria Roura Soler, Formatgeria Palou, Formatgeria Muuu Beee, Mas El Lladré, Forn Bassaganya, Noel Sensei Sushi, Cervesa Minera i Bar Nervis. 

Els assistents podran adquirir un talonari de 10 tiquets per valor de 15 euros a l’Oficina de Turisme de forma anticipada, a més de poder comprar tiquets individuals el mateix dia, per poder escollir una tapa o una beguda, que se servirà a la plaça. 

Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, juntament amb la Unió de Botiguers, que vol donar a conèixer i fer valdre l’oferta gastronòmica del municipi, a la vegada que es fomenta la col·laboració i participació dels seus restauradors.

Enguany, com en altres edicions, a les 19 hores es farà la presentació del Clownia Festival als santjoanins, amb la presència dels membres de Txarango, abans que s’iniciï l’Atipa’t de Tapes.