Una cadena humana pujarà les fotos dels presos i exiliats a un cim de Vallter

La iniciativa es farà el 16 de juny al cim del Gra del Fajol Petit

El cim del Gra de Fajol Petit
El cim del Gra de Fajol Petit | Faran el cim
Redacció
04 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:47h
L'Associació Catalana pels Drets Civils, amb el suport de diverses entitats, com Bombers de la República, Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, ADIC (Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes) i les territorials de l’ANC de les comarques d’Osona, el Ripollès i el Lluçanès, han un organitzat un original acte de suport als presos polítics i exiliats catalans. La iniciativa porta per nom "Faran el cim!" i es portarà a terme el diumenge 16 de juny.

L'acte consistirà en una cadena humana estructurada per trams, al llarg de la qual es pujaran les fotografies dels presos i exiliats polítics fins al cim del Gra de Fajol Petit, a Vallter (el Ripollès), a 2.567 metres d'alçada.

Una vegada els participants siguin als seus trams, les fotografies emmarcades de tots els presos i exiliats polítics sortiran des de la zona del refugi d’Ulldeter i aniran passant de mà en mà fins arribar al cim, moment en què es finalitzarà la cadena.

El recorregut, de 900 metres lineals i 300 de desnivell, estarà dividit en sis trams. La ruta començarà al tram zero, apte per a famílies, i anirà augmentat de dificultat fins arribar al cim.

Les inscripcions es poden fer al web de l'organització o directament a la pàgina web de la FEEC.