​Ripoll organitza activitats esportives i de lleure per a infants i joves

Estiu Actiu proposa quatre casals per a diferents edats

Redacció
16 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:58h
L’Ajuntament de Ripoll organitza un any més la campanya Estiu Actiu, del 25 de juny al 26 de juliol, i programarà quatre casals que permetran cobrir la franja d’edat dels 3 als 16 anys:

Esplai D’estiu: adreçat a infants nascuts entre els anys 2014 i 2015 (p3 a P5). Un espai per jugar, i experimentar a través dels quatre elements de la terra. Es portarà a terme al CEIP Joan Maragall i en els equipaments esportius municipals.

Casal Creactiu: adreçat a infants nascuts entre els anys 2009 i 2012 (1r a 4rt de primària). Un espai per donar ales a la creativitat. Cada setmana es farà una descoberta plàstica de la mà d’un artista convidat. També hi haurà espai pel joc, les activitats aquàtiques i les sortides a la natura. Es portarà a terme al CEIP Joan Maragall, al equipament cívic la Devesa del Pla i en els equipaments esportius municipals.

Casal Esportiu: adreçat a infants nascuts entre els anys 2007 i 2012 (1er a 6é de primària). Un espai per gaudir de les activitats esportives i de l’entorn. Jocs, esports, activitats aquàtiques, excursions, acampades, tot pensat per potenciar la convivència, l’autonomia i la diversió Es portarà a terme a les instal·lacions esportives municipals i espais a convenir.

Aventura’t: adreçat a joves nascuts entre els anys 2003 i 2006 (1er a 4art d’ESO). Esport i aventura s’alien per oferir una varietat d’activitats esportives, aquàtiques i de coneixement de l’entorn. Es portarà a terme al Casal de Joves el Galliner i a les instal·lacions esportives municipals.

Per afavorir la conciliació de les vacances familiars els quatre casals oferiran la possibilitat d’inscriure’s per setmanes i d’optar a la possibilitat de servei d’acollida matinal i de servei de menjador.

- Tota la informació, amb preus i inscripcions
 

Cartell d'Estiu Actiu Foto: Ajuntament de Ripoll