Canvi de candidat a última hora a la llista de +Sant Pau-AM de Sant Pau de Segúries

Albert Coma substitueix Jordi Prat

Redacció
06 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:17h
Albert Coma serà el cap de llista de +Sant Pau de Segúries a les eleccions municipals, un cop el número 1 de la candidatura, Jordi Prat, no la pot continuar liderant per motius personals tot i que deixa clar que hi continuarà vinculat i col·laborant amb el projecte. Coma anava inicialment de número 3 a la candidatura. 

Coma diu que “és un honor encapçalar la candidatura de +Sant Pau - AM. Es tracta d’un projecte engrescador i il·lusionant amb cares noves per treballar pel municipi”. El nou cap de llista afirma que “el projecte segueix comptant amb en Jordi, al qual se l’hi ha de reconèixer la feina dels últims mesos per crear aquest grup”.

Per la seva banda, Jordi Prat justifica el seu pas al costat explicant que “per motius estrictament personals em veig obligat a fer un pas al costat i renuncio a liderar la candidatura. Tanmateix, estaré al costat d’aquest equip jove, compromès i amb ganes de capgirar Sant Pau, però ho faré des d’una posició més discreta”.

Albert Coma i Vila té 37 anys, és pare de dos fills i treballa al sector del metall a una empresa de la Garrotxa. Ha estat regidor de l’Àrea de Cultura entre els anys 2003 al 2007 i actualment és regidor de l'oposició.