Campdevànol promou l'esport entre nens i joves amb sessions a les places

Les activitats començaran aquest dilluns i s'allargaran fins al 21 de juny

Redacció
03 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:34h
L'Ajuntament de Campdevànol, amb l'objectiu de promoure l'activitat esportiva entre els nens i nenes, iniciarà aquest dilluns, 6 de maig, un seguit d'activitats esportives dirigides que es portaran a terme en places i zones a l'aire lliure del municipi. L'objectiu que es busca assolir és la promoció de l'activitat física- esportiva com un hàbit saludable i l'adquisició dels valors intrínsecs en aquestes activitats com la cooperació, el respecte, l'empatia o el treball en equip.

Les activitats començaran aquest dilluns i s'allargaran fins al 21 de juny. Hi podran participar tots els nens i nenes de Campdevànol de 5 a 18 anys, i cal destacar que és una activitat totalment gratuïta, ja que serà finançada per una subvenció de la Diputació de Girona.

Els més petits faran sessions els dilluns i els dimecres i ja començaran aquest mateix dilluns, i els més grans (a partir de 12 anys) les faran els divendres i començaran el 10 de maig. Pel que fa a l'horari, serà de les 17.00 h a 18.30 h.

Els espais que s'utilitzaran per desenvolupar-hi les activitats esportives seran la Plaça Coberta del barri de l'Estació (dilluns), la zona esportiva (dimecres), mentre que els divendres serà itinerant: el dia 10 de maig es començarà amb una sessió d'skate.

El regidor d'Esports de Campdevànol, Jordi Tubau, fa una crida a què "tots els nens i nenes s'animin a participar-hi", ja que es practicaran esports que "no acostumen a ser els predominants com ara bitlles, voleibol o bàdminton, entre altres".