Lluís Rodríguez encapçala la candidatura de Som Planoles-Som Planès

La llista està associada a Junts pel Ripollès

Lluís Rodríguez
Lluís Rodríguez | Som Planoles-Som Planès
Redacció
30 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:21h
La candidatura de Som Planoles-Som Planès a les properes eleccions municipals, estarà liderada per Lluís Rodríguez i Pont. Aquesta llista forma part de l’agrupació de Junts pel Ripollès i està associada a Junts per Catalunya.

Lluís Rodríguez està acompanyat d’un ampli i transversal grup de veïns amb "moltes ganes de treballar per Planoles, Planès i la seva gent", diu la formació en un comunicat. La candidatura vol situar Planoles com a pilar del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, per això es proposa adequar i obrir el Centre de Biodiversitat de Planoles, com espai d’educació ambiental i recerca per conèixer el nostre entorn. Les instal·lacions ja construïdes crearien llocs de treball a la població i esdevindrien punt de referència de visitants del Parc, consideren. 

"Així mateix la candidatura persegueix millorar el manteniment del dia a dia del municipi, i apostar per la reforma de part de la xarxa d’aigua, de l’enllumenat públic i de les zones verdes", explica la nota. "El compromís amb les persones també serà fonamental si Lluís Rodríguez és alcalde, per això es seguirà millorant l’escola del poble, i s’atendrà als joves i la gent gran. Pels més menuts es proposa la creació d’un parc infantil a Planès. Entre d’altres propostes, l’activitat cultural, esportiva i social serà clau al municipi", afegeix.