​Vallter reobre les instal·lacions

L’estació mantindrà obert durant tots els dies de Setmana Santa, fins al 22 d’abril

Des de Vallter surten set itineraris d'esquí de muntanya
Des de Vallter surten set itineraris d'esquí de muntanya | Josep M. Montaner
Redacció
11 d'abril del 2019
Actualitzat el 15 d'abril a la 13:58h
A partir del proper dissabte, dia 13 d’abril, les pistes d’esquí de Vallter tornaran a estar obertes. Les darreres nevades han deixat gruixos de neu suficients per a poder obrir parcialment i garantir la pràctica de l’esquí durant aquests dies de Setmana Santa.

Concretament, Vallter mantindrà les seves instal·lacions obertes ininterrompudament des del dissabte 13 d’abril fins al dilluns 22 d’abril, de 8.30 h a 15.00 h, donant per finalitzada la temporada el dia 23 d’abril diada de Sant Jordi.

Gruixos de neu de fins a 40 cm

Si les condicions meteorològiques acompanyen, l’estació comptarà amb vuit quilòmetres esquiables, el que es tradueix en cinc pistes obertes: Morens I, Estadi, Barquins, Tub Barquins i Puig dels lladres. A més, estaran en funcionament les següents instal·lacions: Morens I, Tc Jordi Pujol, Barquins II, la cinta Morens i la cinta l'Isard. Els gruixos de neu seran de 20-30 cm a cota baixa i 40 cm a cota alta.

Pel que fa a les tarifes, el preu del forfet d’adult de dia serà de 20,00 euros i el d’infant de 15,00 euros. A més, totes aquelles persones que disposin del forfet de temporada del Ripollès podran esquiar o fer snowboard a Vallter.

A més, durant aquests dies tothom que visiti l’estació podrà triar entre les activitats programades per a tots els públics al Parc Lúdic, obert cada dia, i a la Zona de Trineus.
 

Vallter va rebre molta gent aquest Nadal Foto: Vallter 2000