​Sergi Albrich: «Després de 12 anys som al final d'un cicle polític a Sant Joan»

ERC presenta el seu candidat a l'alcaldia, de cara a les municipals de maig

Sergi Albrich, el passat dissabte
Sergi Albrich, el passat dissabte | ERC
Redacció
08 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:23h
ERC de Sant Joan de les Abadesses va presentar dissabte passat el candidat a l’alcaldia, Sergi Albrich, al Casal - Centre Cívic “El Palmàs”. L’acte el va conduir el santjoaní Eudald Jordà i va comptar amb la presència de la consellera de Justícia del Govern de la Generalitat, Ester Capella, i la regidora de l’Ajuntament i directora d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes. Hi van assistir un centenar de persones.

Albrich va apuntar que “després de 12 anys, amb la mateixa persona al capdavant de l’Ajuntament i amb majoria absoluta, creiem que som al final d’un cicle polític. I, per això, nosaltres presentem un projecte de canvi, nou, fresc, amb noves idees i noves persones. Amb l’objectiu de tornar a ser un poble viu. Cada dia veiem com es tanquen comerços i patim una acusada pèrdua d’habitants. Volem donar la volta a aquesta situació. I, per fer-ho, no es pot fer el mateix de sempre, calen altres fórmules. Als propers anys proposem treballar en tres grans eixos: joves i promoció econòmica; serveis a les persones, especialment les persones grans, que en són moltes; i potenciar la participació ciutadana i la transparència”.

I va afegir: “Cal implicar el màxim de gent i les entitats en el dia a dia del poble per tal de revertir aquesta situació, compartint diagnosi i solucions. Volem un Sant Joan més viu, tal com havia estat no fa masses anys, i com més persones hi puguin treballar millor. I això és el que volem representar. Un ajuntament obert i participatiu”. 

Al seu torn, Capella va dir: "Puc donar fe de la bona feina que han fet els regidors del grup d’ERC a Sant Joan amb voluntat proactiva pel municipi. Una manera positiva de fer política. Essent diputada he constatat les seves peticions per exigir uns millors accessos als sectors industrials de Llaudet i cal Gat, una millora de la carretera N-260, una millor cobertura de telefonia mòbil al túnel de Collabós i la voluntat d’aconseguir la caserna de la Guàrdia Civil per destinar-la a habitatges per a joves”. 

Per la seva banda, Elisenda Guillaumes va argumentar que “en Sergi té una gran capacitat de lideratge i de treball en equip i aquesta ha de ser la filosofia amb la qual hem de potenciar l’Ajuntament als propers anys”.
 

Un centenar de persones van assistir a l'acte Foto: ERC