La Fira de les 40 hores de Ripoll presenta més de 200 estands

La mostra ofereix activitats per a tots els públics i un canvi d'ubicació del Tastatast

Formatges a la Fira de les 40 Hores
Formatges a la Fira de les 40 Hores | Jose Manuel Gutiérrez
Redacció
04 d'abril del 2019
Actualitzat el 07 d'abril a les 10:48h
L'Ajuntament de Ripoll, la Unió de Botiguers, la UIER, l'Associació d'Hostaleria, els productors agroalimentaris, el Centre de Tecnificació Esportiva, el sector de l'automoció i el sector de celebracions han presentat el programa de la Fira de les 40 hores d'enguany, que comença divendres, 5 d'abril, i acabarà el diumenge dia 7.

La mostra, que tindrà 207 estands, presenta diversitat d'activitats pensades per atendre les necessitats d'un públic variat, i convertirà Ripoll en un autèntic aparador de productes, activitats i serveis.

Segons l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, la Fira de les 40 hores és "la suma de múltiples esforços de diferents sectors i que un any més esdevé una de les fires multisectorials que ha resistit amb molta empenta al llarg dels anys". Durant la presentació també va afegir que enguany s'ha convidat a la Fira de la Candelera de Molins de Rei perquè promocioni la seva mostra, així que el seu alcalde estarà present a la inauguració, juntament amb Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement.

La regidora de Comerç, Magdalena Parramon, va comentar el canvi d'ubicació del Tastatast "que en un marc incomparable com l'església de Sant Pere serà més lluït" i també va afegir que hi haurà el trenet turístic.

Des de la Unió de Botiguers van explicar que aquest any estaran ubicats a la plaça de l'Escorxador i que en lloc d'una carpa s'ubicaran en estands. Els productors Agroalimentaris Som Ripollès oferiran diferents tastets a la plaça de la Lira i també a la sala Eudald Graells s'ubicarà el Celebrafest, dedicat als esdeveniments i celebracions.

Com ja és tradició, el sector de l'automoció també serà present a la mostra amb més de 12 marques automobilístiques, més de 80 cotxes i set expositors.

El Centre de Tecnificació Esportiva promou enguany el retorn de les exhibicions de trial, moto i bicicleta que es faran el dissabte i diumenge a la plaça de l'Ajuntament. Tampoc hi faltarà la UIER que presentarà diferents estratègies empresarials i empreses de diferents sectors.
 

Presentació de la Fira de les 40 hores de Ripoll. Foto: Ajuntament de Ripoll