El jovent de Ripoll decideix en què gastar 5.000 euros

Un torneig de futbol, unes colònies i un "paintball" han estat les propostes més votades

El Casal de Joves el Galliner va acollir el Berenar d'Idees
El Casal de Joves el Galliner va acollir el Berenar d'Idees | Ajuntament de Ripoll
Redacció
04 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:10h
El passat divendres es va celebrar el Berenar d’Idees al Casal de Joves el Galliner, per tal d’escollir en quines activitats i projectes es gastarien 5.000 euros, procedents del pressupost de joventut i de participació de l’Ajuntament de Ripoll. Aquestes idees van ser el resultat de 43 propostes que els joves d’entre 12 i 29 anys van presentar entre els dies 13 i 27 de març.

 

Per tal de poder treballar de manera eficient, es van agrupar per àmbits temàtics i per similitud d’accions, amb un resultat de 16 propostes finalistes.

 

Primerament, els participants de la jornada es van distribuir en petits grups de treball per debatre i valorar les propostes presentades. Després, van procedir a la votació. L’activitat més votada va ser la d’organitzar un torneig de futbol, seguida d’anar de colònies i fer un paintball.

Amb aquest projecte, l’Ajuntament de Ripoll continua la línia d’impulsar nous canals de participació directa i activa per la ciutadania i implicar el jovent amb la posada en funcionament de projectes, accions i activitats.

Algunes de les propostes dels joves Foto: Ajuntament de Ripoll