El Trenet Turístic de la Vall de Camprodon tornarà a estar actiu per Setmana Santa

El cost del trajecte serà de 4 euros per als adults i dos per als menors

El trenet turístic de la Vall de Camprodon
El trenet turístic de la Vall de Camprodon | Ajuntament de Camprodon
Redacció
04 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:27h
L’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon ha publicat el calendari del Trenet Turístic pensat per la Setmana Santa d’aquest 2019, que recorrerà la vila de Camprodon mostrant els seus actius més rellevants.
 
Del 13 al 22 d’abril, veïns i visitants de la població podran fer ús del seu recorregut, que serà d’uns 45 minuts aproximadament, a través de 26 punts d’interès i amb una locució explicativa inclosa. Aquesta activitat permetrà conèixer els racons i paisatges més emblemàtics de Camprodon i potenciar els principals atractius patrimonials del seu territori.

El trajecte tindrà un cost de 4 euros per als adults, i de 2 euros per als menors d’edat. Per a grups a partir de 15 persones, el preu serà de 3,20 euros per als adults, i d'1,60 euros per als menors. La venda de tiquets es realitzarà directament quan pugin al tren, que tindrà com a punt de sortida i arribada el camí Cerdanya, (al pont entre el Restaurant El Pont Nou i la plaça de la Vila).

El Trenet Turístic també estarà adaptat per a persones amb discapacitat i tindrà un sistema de tancament segons la situació meteorològica. A més, també disposarà de coixins i mantes pels usuaris que en necessitin.