Dades: eleccions municipals 2019

MAPA La poca implantació del PP el 2015 al Ripollès

Els populars van aconseguir només 175 vots, amb un percentatge de l'1,3%

per Roger Tugas Vilardell, 1 d'abril de 2019 a les 13:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Nota sobre el mapa: Per consultar la llegenda, cal clicar sobre el requadre verd, sota el logo de NacióDigital. Picant sobre cada municipi, es desplega el seu nom, els vots rebuts pel PP i el percentatge de vots que representen. També es pot fer més o menys gran el zoom de la imatge.

 
Consulta aquí tots els mapes interactius de les municipals del 2015

El PP va presentar un gran nombre de candidatures el 2015, però moltes d'elles eren fantasma i, per tant, van rebre resultats pobres, cosa que fa que el vot mitjà sigui baix. Els resultats més dignes els va assolir a les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona, a municipis de la costa, a les Terres de l'Ebre o a determinats ajuntaments de Ponent.


Al Ripollès el PP es va presentar a quatre localitats: Sant Joan de les Abadesses, Ripoll, Setcases i Toses, aquestes dues últimes sense cap significació (eren fantasma). En total, els populars van aconseguir 175 vots i un 1,3% de percentatge.

Vot mitjà del PP (allà on es va presentar): 5,8%


Municipis on es va presentar (i almenys va rebre un vot): 461

Municipis de més de 1.000 habitants amb major percentatge de vot: Badalona (34,2%), Horta de Sant Joan (28,8%), Castelldefels (27,2%), Corbera d'Ebre (18,3%) i Creixell (15,4%).

Municipis de més de 5.000 habitants amb major percentatge de vot: Badalona (34,2%), Castelldefels (27,2%), Begues (14%), Ulldecona (13,8%) i Castelló d'Empúries (13,4%).

Municipis amb menor percentatge de vot: A causa del gran nombre de llistes fantasma que va presentar el PP, hi ha 40 municipis en què tan sols va aconseguir un sol vot (com a Sant Jaume de Frontanyà, Bellprat, Tiurana, Granera, Nalec...), i a 22 més, en va rebre només dos (Sant Sadurní d'Osormort, Vallfogona de Riucorb, Josa i Tuixén, Vallclara, Conesa...).


Nota sobre el mapa: Per consultar la llegenda, cal clicar sobre el requadre verd, sota el logo de NacióDigital. Picant sobre cada comarca, es desplega el seu nom, els vots rebuts pel PP i el percentatge de vots que representen. També es pot fer més o menys gran el zoom de la imatge.

 

Participació