Mònica Santjaume encapçalarà la candidatura de Junts per Ribes

La candidata obre les portes a una "llista de poble" on integrar totes les sensibilitats polítiques

Redacció
28 de març del 2019
Actualitzat el 29 de març a les 11:47h
Mònica Santjaume, que afirma que el seu projecte està pensat des de Ribes i per les ribatanes i ribatans, rellevarà Marc Prat al capdavant de Junts per Ribes.
 
Mestra i psicopedagoga, actualment treballa al Departament d'Ensenyament. Amb 29 anys, la seva trajectòria professional i personal aporta aire fresc a la gestió del govern.
 

Mònica Santjaume rellevarà Marc Prat al capdavant de Junts per Ribes Foto: Junts per Ribes


La candidatura de Junts per Ribes barreja l'experiència d'alguns regidors actuals i la il·lusió de noves incorporacions amb ideologies plurals. A més, Santjaume ha ofert a la resta de candidatures la integració de totes les sensibilitats polítiques en una "llista de poble".
 
Junts per Ribes donarà a conèixer els integrants de la seva llista en les pròximes setmanes, però cal destacar-ne la voluntat d'aconseguir paritat entre homes i dones perquè la visió femenina s'incorpori plenament en la gestió del consistori. De fet, Santjaume aspira a ser la primera alcaldessa de la història de Ribes de Freser.

Pel que fa al programa electoral, l'equip treballa en la seva elaboració, escoltant els veïns i veïnes de Ribes i els diferents pobles que la integren. Junts per Ribes perseguirà el desenvolupament econòmic de la vall, la dinamització social, cultural i associativa d'aquesta, la desestacionalització turística i l'impuls a noves polítiques d'habitatge.