Dades: eleccions municipals 2019

MAPA Aquesta va ser la força territorial d'ICV i els comuns el 2015

Els ecosocialistes i les candidatures amb el paraigües de l'Entesa no van aconseguir suports als municipis del Ripollès

per Roger Tugas Vilardell, 27 de març de 2019 a les 09:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Nota sobre el mapa: Per consultar la llegenda, cal clicar sobre el requadre verd, sota el logo de NacióDigital. Picant sobre cada municipi, es desplega el seu nom, els vots rebuts per ICV o els comuns i el percentatge de vots que representen. També es pot fer més o menys gran el zoom de la imatge.

 
Consulta aquí tots els mapes interactius de les municipals del 2015

ICV i els comuns van concentrar el 2015 els seus millors resultats a l'àrea metropolitana de Barcelona i alguns municipis de les Terres de l'Ebre, per bé que també van obtenir alguns percentatges de vot rellevants a pobles costaners des de Tarragona fins a Sant Feliu de Guíxols. En tot cas, aquesta estadística inclou les candidatures registrades amb el paraigües de l'Entesa i, per tant, exclou aquelles impulsades per Podem -o cercles propers- o EUiA de forma autònoma.


Al Ripollès, els ecosocialistes i les candidatures de l'Entesa no van aconseguir suports.

Vot mitjà d'ICV/comuns (allà on es va presentar): 13,5%


Municipis on es va presentar (i almenys va rebre un vot): 201

Municipis de més de 1.000 habitants amb major percentatge de vot: La Sénia (52,4%), Montornès del Vallès (50%), Olesa de Montserrat (49,5%), la Granada (42,8%) i la Palma de Cervelló (42,3%).

Municipis de més de 5.000 habitants amb major percentatge de vot: La Sénia (52,4%), Montornès del Vallès (50%), Olesa de Montserrat (49,5%), Montmeló (39,1%) i el Prat de Llobregat (35,6%).

Municipis amb menor percentatge de vot: Roses (1,3%), Sant Fruitós de Bages (2,2%), Reus (2,5%), Castellar del Vallès (2,8%) i Vila-Seca (2,8%).


Nota sobre el mapa: Per consultar la llegenda, cal clicar sobre el requadre verd, sota el logo de NacióDigital. Picant sobre cada comarca, es desplega el seu nom, els vots rebuts per ICV o els comuns i el percentatge de vots que representen. També es pot fer més o menys gran el zoom de la imatge.

 

Participació