Sant Joan de les Abadesses es prepara per ser la Vila Gegantera Gironina 2019

La cita, que fins ara només havia fet parada al Ripollès una vegada, tindrà lloc el cap de setmana de l'11 i el 12 de maig

Els gegants de Sant Joan de les Abadesses
Els gegants de Sant Joan de les Abadesses | Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
Redacció
27 de març del 2019
Actualitzat a les 15:12h
La Coordinadora de Colles Geganteres de les Comarques Gironines organitza, per 26è any consecutiu, la Vila Gegantera Gironina. Enguany, la vila escollida per acollir la celebració serà Sant Joan de les Abadesses i la seva Colla Gegantera i Grallera, que ja fa mesos que es prepara per a la cita.

La celebració serà durant el cap de setmana de l'11 i el 12 de maig, i la fal·lera gegantera s'apoderarà de Sant Joan de les Abadesses amb activitats per a petits i grans.

L'acte més destacat del dissabte serà la cercavila de capgrossos de les colles convidades, que aniran acompanyats pels infants del poble els quals, durant les setmanes prèvies, hauran construït les seves pròpies figures en un taller organitzat per l'AMPA de l'IE Mestre Andreu.

El diumenge al matí hi haurà la cita més esperada del cap de setmana, la Vila Gegantera, l'acte central de la celebració. A més, serà el moment per veure una escultura de commemoració i record de la gran festa gegantera de les colles de les comarques gironines.

La novetat d'enguany serà un concurs d'Instagram, amb la col·laboració del Grup Fotogràfic Abadesses.

Consulteu el programa sencer aquí