La CUP Campdevànol es tornarà a presentar a les eleccions municipals

Així ho van decidir dissabte en assemblea oberta al Centre Cívic de La Confiança

Mariona Baraldés podria repetir com a cap de llista
Mariona Baraldés podria repetir com a cap de llista | Isaac Muntadas
Redacció
25 de març del 2019
Actualitzat a les 15:13h
El Centre Cívic de La Confiança va ser dissabte la seu de l'assemblea que celebrava la CUP de Campdevànol per decidir si es presentaven a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

La formació anticapitalista preguntava als presents "Creus que la CUP s'hauria de tornar a presentar a les municipals?", i el resultat és que el partit repetirà candidatura a les eleccions de la localitat.
 
Tot apunta que Mariona Baraldés, actual regidora de l'oposició, tornarà a ser cap de llista. En el cas que la formació obtingui representació al municipi, Baraldés esgotaria els seus últims quatre anys de regidoria, tal com recullen els estatuts de la CUP, on està establert un màxim de dos mandats pels seus regidors i diputats.
 
Tot fa preveure que Àfrica Muntané serà qui acompanyarà com a número 2 a Baraldés. Tot i que hi ha més noms per formar part de la llista, encara no s'ha definit l'ordre ni el dia de presentació oficial.
 

Maiol Miró, Mariona Baraldés i Àfrica Muntané Foto: Arnau Urgell


L'assemblea oberta també va servir per posar sobre la taula algunes propostes que formaran part del programa electoral. A més, la formació té la intenció d'organitzar reunions obertes al públic en general perquè els veïns del municipi puguin expressar les seves demandes, i així, incloure-les al full de ruta del partit a Campdevànol.