mapa interactiu: Eleccions municipals

MAPA Aquesta va ser la força de la CUP al Ripollès el 2015

La formació anticapitalista va aconseguir a la comarca un percentatge de vot mitjà del 7,0%

per Roger Tugas Vilardell, 25 de març de 2019 a les 09:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Nota sobre el mapa: Per consultar la llegenda, cal clicar sobre el requadre verd, sota el logo de NacióDigital. Picant sobre cada municipi, es desplega el seu nom, els vots rebuts per la CUP i el percentatge de vots que representen. També es pot fer més o menys gran el zoom de la imatge.

 
Consulta aquí tots els mapes interactius de les municipals del 2015

La presència de la CUP al territori és dispersa, per bé que aquesta és més densa a l'àrea metropolitana, on també es troben els municipis més poblats i on també es presentava coordinada amb les candidatures alternatives del Vallès. Els millors resultats, però, els va obtenir en alguns ajuntaments de la Catalunya central i de les comarques gironines.


Al Ripollès, la CUP va aconseguir 930 vots, un 7,0% del total.

Vot mitjà de la CUP (allà on es va presentar): 19,9%


Municipis on es va presentar (i almenys va rebre un vot): 161

Municipis de més de 1.000 habitants amb major percentatge de vot: Navàs (51,4%), Celrà (51%), Verges (46,7%), Sant Joan de les Fonts (37,8%) i Sant Esteve de Palautordera (36,7%).

Municipis de més de 5.000 habitants amb major percentatge de vot: Navàs (51,4%), Celrà (51%), Berga (34,2%), Ripollet (33,6%) i Capellades (30,7%).

Municipis amb menor percentatge de vot: Tordera (1,9%), Mollet del Vallès (3,4%), Pineda de Mar (3,5%), Lloret de Mar (3,6%) i Sant Joan Despí (3,9%).


Nota sobre el mapa: Per consultar la llegenda, cal clicar sobre el requadre verd, sota el logo de NacióDigital. Picant sobre cada comarca, es desplega el seu nom, els vots rebuts per la CUP i el percentatge de vots que representen. També es pot fer més o menys gran el zoom de la imatge.

 

Participació