​Joan Manso cedeix el pas a Dolors Costa, que serà la candidata de Junts per Campdevànol

L’alcalde no es presentarà a la reelecció per motius professionals

Manso i Costa, amb Carme Forcadell, en una foto d'arxiu
Manso i Costa, amb Carme Forcadell, en una foto d'arxiu | Adrià Costa
Redacció
19 de març del 2019
Actualitzat a les 15:29h
L’alcalde de Campdevànol, Joan Manso, no es presentarà a les properes eleccions municipals per motius professionals. Deixa el càrrec després de vuit anys. La llista de Junts per Campdevànol l’encapçalarà Dolors Costa, actual tinent d’alcalde i regidora de Comerç, Fires i Serveis.

Així ho han anunciat els dos en un vídeo de Twitter i en una roda de premsa. “Ha estat un immens honor servir-vos com alcalde els darrers vuit anys! Però ara toca des d'un segon pla fer possible que Campdevànol tingui una gran alcaldessa, la Dolors Costa! Gràcies per tant i per tot! Us portaré sempre al cor!”, ha dit Manso.

Per la seva banda, Costa ha assegurat que l’alcaldia no formava part dels seus plans. “Però em van fer una proposta, i després de donar-hi moltes voltes, vaig arribar a una conclusió: jo no podia dir ‘no’ a Campdevànol”, ha argumentat.

Costa va entrar a l’Ajuntament de Campdevànol l’any 2011, gràcies a la renúncia de Montserrat Portabella, i va assumir el càrrec de regidora d’Ensenyament fins a l’any 2015. Des de llavors, ha estat tinent d’alcalde i regidora de Comerç, Fires i Serveis.