Bona acollida de les urnes dels guardons Emma als comerços de Sant Joan

El certamen l'organitza anualment la secció local d'ERC del municipi

Un dels comerços amb l'urna i les butlletes corresponents
Un dels comerços amb l'urna i les butlletes corresponents | ERC Sant Joan de les Abadesses
Redacció
18 de març del 2019
Actualitzat a les 15:24h
Quan queda poc menys d’un mes per finalitzar el període de votació dels guardons Emma de Barcelona 2019, i una quarantena de comerços de Sant Joan de les Abadesses ja disposen de les urnes itinerants, per tal que els santjoanins puguin dipositar les butlletes, amb les propostes dels possibles candidats a ser reconeguts en aquesta tercera edició del certamen.
 
La secció local d’ERC, organitzadora del certamen, valora molt positivament la implicació que han tingut els comerços en aquesta tercera edició: “Els comerços de la vila han rebut positivament les urnes i creiem que aquesta implicació és una forma de demostrar i reconèixer la importància del comerç local i de proximitat. Sense un comerç viu, els carrers queden sense ànima i gràcies al nostre comerç hem pogut incrementar la coneixença del certamen”, apunta Sergi Albrich president d’ERC a Sant Joan.
 
El pròxim 7 d’abril finalitza el període de votació i proposta de persones a títol individual i col·lectiu, per tal d’iniciar els quinze dies de debat en els quals el jurat validarà les propostes i decidirà la persona i el col·lectiu que seran guardonats a l’acte del dia 27 d’abril.