​La biblioteca de Ripoll proposa una vetllada especial pel Dia de la Poesia

La programació comptarà amb la presentació d’un llibre i actuacions musicals

La biblioteca comarcal de Ripoll
La biblioteca comarcal de Ripoll | Jordi Remolins
Redacció
18 de març del 2019
Actualitzat a les 14:57h
La Biblioteca Lambert Mata de Ripoll celebrarà el Dia Mundial de la Poesia amb una programació especial, el proper dijous, 21 de març a les 7 de la tarda.

L’acte, que tindrà lloc a la sala Josep Maria Anglada, començarà amb la  presentació del llibre Fractals del escriptor ripollès Jordi Fornos. Seguidament actuarà el grup Sonsontons, amb Jordi Fornos  a la guitarra, Jordi Ballesteros, música, piano i veu, Marina Garcia, veu i percussions i Ariadna Cañadas a la viola de gamba. 
 
També cal destacar que durant la vetllada poètica musical  hi haurà una intervenció artística de la mà d’Oriol Tuca. A més durant, tota la jornada els usuaris de l’equipament també trobaran llibres de poesia i poemes repartits pel vestíbul i les prestatgeries.

Durant l’esdeveniment es distribuirà el poema Música de l’ànima teixida amb paraules de Rosa Fabregat,  escollit per la Institució de les Lletres Catalanes  per celebrar el Dia Mundial de la Poesia 2019, i traduït en més de 10 llengües per aquesta ocasió.

Allargant la celebració d’aquest dia, el club de lectura que es du a terme a la biblioteca, que tindrà lloc el 30 de març a les 12 del migdia, també estarà dedicat a la poesia. En concret es comentarà una selecció de poemes feta per Ramon Alabau. Aquesta selecció  es pot passar a buscar prèviament a la biblioteca.